Hej på er!

Hej!

Benita heter jag och är ny bloggare på Sporthälsa! 

Här inne kommer du att få läsa om mina största intressen: Träning, fysioterapi och kvinnors hälsa! Ni kommer också få följa med lite in i vardagen och se hur jag försöker pussla ihop livet som egenföretagare, mamma & allt däremellan.

Jag bor tillsammans med min man Staffan och våra två tjejer, Freja (6år) & Filippa (3.5år) på Gärdet och är även bonusmamma till Staffans tre stora tjejer.

Träningen har alltid varit viktig för mig. Från barngymnastiken när jag var liten till att jag för ca 15 år sedan började jobba på gym. Gruppträning, gyminstruktioner, vattengympa och simskola (också babysimsinstruktör/simlärare) var länge min vardag tills hösten 2016 då min första dotter föddes.

Livet som mamma var både underbart och otroligt ensamt. Freja var en snäll bebis, men jag saknade verkligen vänner och ett forum där man kunde umgås och träna tillsammans med andra föräldralediga och idéen till ”Aktiv Barnvagnspromenad” föddes. Den 15 maj 2017 tog 4 mammor med bebisar den första promenaden och idag, hösten 2022, är vi ca 30-40st som ses varje måndag.

Det var också under den första föräldraledigheten som jag bestämde mig för att säga upp mig, bli egenföretagare och sätta mig i skolbänken igen. Idag är jag leg. fysioterapeut & PT och arbetar nästan uteslutet med kvinnors hälsa.

Du hittar mig i träningsstudion “High Mobility Östermalm” som ligger mitt i Tessinparken. Där träffar jag framförallt kvinnor under & efter graviditet både med stöttning i träning, men också workshops, event & kurser i HLR.

Det ska bli så roligt att få dela med mig av min vardag och jag hoppas att jag kommer att få lära känna er också!

På återseende,
Benita

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.