Mycket på gång!

Innan sommaren fick jag & min kollega Therese beskedet från vår hyresvärd att ett stambyte skulle inledas januari 2023 och att vi inte skulle ha möjlighet att nyttja studion under minst 9 månader – panik!

Jakten på en ny studio startades (och var helt ärligt så mycket svårare än vad jag hade kunnat föreställa mig!) och efter några intensiva månader landade lösningen i våra händer och vi fick möjligheten att ta över en befintlig träningsstudio bara 200m från där vi är idag – hur bra!

Så i början på nästa år hittar du High Mobility Östermalm på Hedinsgatan 17 – högst upp i Tessinparken!

Det är mycket som ska hinnas med för att vi ska hålla planen om en inflytt 9 januari, särskilt med tanke på att de som kör verksamhet där nu har sitt sista pass den 7:e =)

Men jag är optimistisk och min kompis Therese är en glad & positiv person att arbeta med så det här kommer gå bra. Det som ska göras är:

2/1: Befintlig verksamhet, gamla aktörer
3/1: Befintlig verksamhet, gamla aktörer
4/1: Befintlig verksamhet har sista passet vid lunch. Därefter så flyttas alla redskap till kök/kontor så golvytan i stora rummet är tom . På em kommer Therese & hennes man och tar bort gamla golvet och lägger in i köket så golv-killen kan sätta igång.
5/1: Nytt golv läggs, därefter städ och lite flytt av grejer.
6/1: Måla vägg och ta ned gammal logga från vägg, fortsätta flytta över grejer
7/1: Befintlig verksamhet flyttar ut
8/1: High Mobility Östermalm flyttar in
9/1 : Dörrarna öppnas!

En officiel invigning kommer senare, så pepp!

Vad tror ni, fixar vi det?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.